Masterclass - Proeverij

Introductie Workshop

Met een prachtig glas wijn in de hand, genieten van de mooiste wijnverhalen

Masterclass + Proeverij

Wijn Workshop

3 uur gezellig vermaak

Proefwijnen

We proeven 6 kwaliteitswijnen

Inclusief

Proeflijst per E-mail

Locatie

Bij u op locatie of in het Proeflokaal van WijnMartijn

Inclusief

Quiz + Prijs voor de winnaar

Sfeer

Toegankelijk, informeel en gezellig!

Verhalen over wijn hoeven helemaal niet complex te zijn. Register Vinoloog WijnMartijn vertelt geanimeerd en enthousiast over tal van onderwerpen die een link hebben met wijn. Een toegankelijk en informeel programma wat zeker niet verveelt. Stel gerust alle vragen over wijn, waar je eigenlijk al heel lang antwoord op wilde hebben. Doel van deze masterclass is om iedereen die aanwezig is, meer over wijn te laten begrijpen en enthousiast te maken over dit onderwerp. Want wie wil er nou niet beter worden in proeven, meer leren over prachtige wijngebieden en dat alles in een hele gezellige setting? Tussen de verhalen door proeven we samen speciaal geselecteerde wijnen. 

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de Masterclass:

  • Het begint in de Wijngaard
  • Hoe de mens van druiven wijn maakt
  • Wijn in de fles
  • Een wijn proeven
  • Mythes over wijn ontrafeld

Deze Masterclass zit vol met leuke wijn weetjes, waarmee je op het volgende verjaardagsfeestje helemaal de blits gaat maken.

Personeelsfeest? Medewerkersbijeenkomst? Een klantendag bij jou op het bedrijf? 
Deze Masterclass + Proeverij kan worden verzorgd bij jou op locatie. WijnMartijn regelt het van de wijnglazen tot en met de proefnotitie formulieren. Als je dat wenst, dan kunnen bijpassende hapjes, die worden geleverd door een externe partij uit het netwerk van WijnMartijn, onderdeel uitmaken van deze Masterclass. Een activiteit als deze, georganiseerd op je eigen bedrijfslocatie is “werkkostenregeling proof”, dus fiscaal aantrekkelijk. Neem contact op met WijnMartijn, zodat we samen je wensen kunnen doornemen. Een rekenmodel waarmee je meer inzicht krijgt in de kosten van het organiseren van zo’n Masterclass, tref je hier

Proeflokaal WijnMartijn in Zwaagdijk-West
De Masterclass kan ook georganiseerd worden in het proeflokaal van WijnMartijn in Zwaagdijk-West. We kunnen in het proeflokaal tot 8 personen ontvangen. Wil je je medewerkers trakteren op een gezellige en informatieve wijnmiddag of wijnavond? Dan kan dat perfect bij ons in Zwaagdijk-West. De locatie is goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. 

Met de auto naar het Proeflokaal van WijnMartijn in Zwaagdijk?
Met te veel alcohol op het verkeer in, dat kan natuurlijk niet. In het proeflokaal van WijnMartijn kun je alle wijnen goed proeven, want er staan genoeg spuugemmers / spittoons / kwispedoors op tafel. In het begin misschien even wennen dat uitspugen, maar een echte wijnprofessional doet niet anders. Genoeg geproefd van de wijn om een goede indruk te krijgen van de aroma’s, smaken en andere eigenschappen van deze vloeibare godendrank? Dan kieper je gemakkelijk de resterende wijn uit je glas de spuugemmer in. Zo beperk je het proeven tot kleine slokjes. Heb je wel al jouw vervoer geregeld en weer naar huis keren in een ietwat benevelde toestand is geen probleem, dan staat er niets in de weg om lekker te genieten.

Inclusief...

6 Kwaliteitswijnen

Feiten over wijn die je nooit meer vergeet

Les van Register Vinoloog (SDEN4) WijnMartijn

Lijst met geproefde wijnen achteraf per
e-mail

Digitaal Aromawiel

Toegankelijk, informeel en gezellig...!

Proeflokaal WijnMartijn

Deze opleiding volg je in het proeflokaal van WijnMartijn. Gemakkelijk te bereiken met goede parkeergelegenheid (gratis).

Adres

Proeflokaal WijnMartijn
Zwaagdijk 424 C
ZWAAGDIJK-WEST

Tijd