Champagne verveelt nooit. Je blijft maar proeven en praten.

Masterclass Champagne

Masterclass Champagne

In 4 uur weet jij alles over Champagne

Proeverij

Tijdens de Masterclass proeven we 6 verschillende Champagnes

Tijd

14:00 - circa 18:00u of
19:00 - circa 23:00u

Locatie

Proeflokaal WijnMartijn
Zwaagdijk 424C
ZWAAGDIJK-WEST

Kosten

€ 59,50 per persoon

Deelnemers

Maximaal 8 - Kleine groep, veel aandacht voor alle deelnemers

Masterclass Champagne - Capture the Sparkle

Capture the Sparkle...

De meeste mensen kennen Champagne van het Oud & Nieuwfeest. Knallen om 24:00u mét vuurwerk en mét de fles Champagne. Een glas bubbels in de ene hand en in de andere een vette oliebol. Op zich niks mis mee, tradities zijn er om in ere te houden. Maar echt recht doen aan de magische drank die Champagne is, doen we met deze traditie niet. 

Champagne is echt een heel speciale drank. Speciaal qua smaak, hoe de wijn gemaakt is, waar de wijn vandaan komt, welke stijlen van Champagne er zijn, et cetera. Op een hele toegankelijke manier neemt WijnMartijn je in deze Masterclass mee in de wereld van de bubbels uit Champagne. We vinden het belangrijk om het niet ingewikkeld voor je te maken. Alles mag je vragen! Na deze Masterclass is Champagne nooit meer hetzelfde voor je. De mooie achtergrondverhalen, de bijzondere aroma’s en smaken, de adviezen over de wijn-spijs… De rest van je leven ga je driedubbel genieten van een mooi glas Champagne. Beloofd!

Masterclass Onderwerpen

In deze Masterclass gaan we uitgebreid in op alle aspecten die met Champagne te maken hebben. Hier gaan we het onder meer over hebben:

  • Waarom is Champagne echt anders?
  • Waar wordt Champagne van gemaakt?
  • Welke Champagnes zijn er?
  • Wat zijn de aroma’s en smaken van Champagne?
  • Welke spijzen combineren goed bij deze wijn?
  • Hoe serveer je Champagne op een juiste manier?

En tussendoor proeven we natuurlijk bijzondere en heerlijke Champagnes…!

Zelf het initiatief nemen?

Lijkt het je leuk om met een groep (maximaal 8 deelnemers) deze Masterclass Champagne te beleven? Gebruik dan het formulier hieronder om vrijblijvend je interesse kenbaar te maken. We nemen dan contact met je op voor meer informatie en om eventueel alvast een datum te prikken. Mocht je deze Masterclass op je eigen locatie willen organiseren, dan zijn daar mogelijkheden voor. Gebruik het formulier hieronder om vrijblijvend je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op.

Open Inschrijving

Zo nu en dan organiseren we deze Masterclass ook op basis van open inschrijving. De Masterclass gaat door bij voldoende inschrijvingen. Heb je een aankondiging voor deze Masterclass op Instagram of LinkedIn voorbij zien komen? Klik dan hieronder op de groene knop om het aantal nog beschikbare kaarten op te vragen. 

Inclusief...

6 Top Champagnes

Bread & Bites

Feiten over Champagne die je altijd bijblijven

Les van Register Vinoloog WijnMartijn

Max. 8 deelnemers

Voortaan driedubbel genieten van bubbels

Proeflokaal WijnMartijn

Deze Masterclass volg je in het proeflokaal van WijnMartijn. Gemakkelijk te bereiken met goede parkeergelegenheid (gratis).

Adres

WijnMartijn
Zwaagdijk 424C
ZWAAGDIJK-WEST

Tijd

Genieten van Champagne deed ik eigenlijk al, maar ik stond er nooit bij stil hoeveel werk het is om deze feestelijke drank te maken. Met een groepje vriendinnen was ik bij deze Masterclass en het klopt... Champagne is nog specialer voor ons geworden. Erg leuk om te doen!
Anne-Fleur Berkhout
Anne-Fleur Berkhout